AutoTURN 10 | De meest gebruikte rijcurveanalysesoftware ter wereld

De oplossing voor het simuleren en analyseren van rijcurven

Ondersteund door nauwkeurig onderzoek, is AutoTURN een rijcurve simulatie programma dat gebruikt wordt door ingenieurs, architecten en planners wereldwijd. De nieuwste functies geven u de mogelijkheid om gecompliceerde voertuigmanoeuvres uit te voeren met nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Neem het heft in eigen hand met AutoTURN

Met dit tijdbesparende CAD programma analyseert u rijcurves en bochtstralen in verkeerstechnische voorzieningen, als rotondes, bushaltes, parkeergarages, distributiecentra en ieder ander project waarbij toegankelijkheid- en manoeuvreerbaarheidscontroles vereist zijn.

Nieuw in de toonaangevende software voor rijcurvesimulatie

nieuwe autoturn versie

AutoTURN blijft zich verder ontwikkelen. Met elke nieuwe upgrade worden er extra functies geïntroduceerd, waardoor het nog realistischer en eenvoudiger wordt om voertuigmanoeuvres te simuleren. Deze versie van AutoTURN bevat niet alleen nieuwe ontwerpvoertuigen, maar introduceert ook o.a. de mogelijkheid om aanhangers los te koppelen, de dwarsversnelling weer te geven en de mogelijkheid aangepaste voertuigen met hefbare assen te maken.

  • Bekijk de video voor een overzicht van alle nieuwe functies in AutoTURN 10
Geavanceerde ontwerp - en analysemogelijkheden

De nieuwste versie van AutoTURN verbetert de gebruikerservaring door een directe relatie te creëren tussen de simulaties en de CAD-geometrie, waardoor de kwaliteit van het gehele wegontwerp verbeterd wordt. Gebruikmakend van live terugkoppeling en nieuwe uitgebreide wegontwerp- en analysetools is het mogelijk de voertuigsimulaties snel te updaten, om zo vroeg in het ontwerpproces meer productiviteit te verkrijgen.

  • Place Adaptive Simulation: Link voertuigsimulaties met lijnen, bogen en polylijnen in AutoCAD® Civil3D® alignments, zodat de simulatie automatisch kan worden geupdate bij veranderingen in de gelinkte geometrie.
  • Conflict Detection Analysis: Specificeer een laag/level die belangrijke geometrie bevat die niet mag conflicteren met uw huidige simulatie. Conflicten worden gemarkeerd waar de rijcurve de gespecificeerde geometrie kruist.
  • Regenerate Simulation: Regenereer een simulatie, rekening houdend met aanpassingen in de obstakels die conflicteren met de rijcurve van voertuigen.
  • Manage InVision: Mogelijkheid om gemakkelijk InVision data voor presentaties toe te voegen en te verwijderen in AutoTURN.
Gespecialiseerde Transportvoertuigen

Het aantal grootschalige bouw- en duurzaamheidsprojecten (zoals windparken) neemt toe, waardoor er meer uitzonderlijk vervoer de weg op gaat. Hierdoor is er een stijgende vraag naar betrouwbare oplossingen voor het ontwerpen van wegen en het berekenen van draaicirkels en bochtstralen. Wij zijn dan ook constant in beweging om wegontwerp en rijcurve simulatie voor uitzonderlijke voertuigen te verbeteren.

  • Nieuwe transportoplossingen voor uitzonderlijk wegvervoer, waaronder voertuigcombinaties voor het vervoer van windmolenonderdelen als torens, gondels en windbladen en 19-asssige zwaartransporters.
  • Gespecialiseerde voertuigconfiguraties met onafhankelijke besturing tussen motorwagen en dolly, inclusief krabsturing voor ondersteunde voertuigtypen.
  • Mogelijkheid om manoeuvres te creëeren met uitschuifbare, telescopische, trailers.
  • Nieuwe rapportage-tools bevatten override/path angle informatie voor voertuigen met onafhankelijke achterasbesturing.
AutoTURN Voordelen

Krachtig visueel hulpmiddel
Ga op de chauffeursplek zitten en rij het voertuig door uw tekening - ideaal voor toetsing van het ontwerp en presentaties aan klanten. Stuur voertuigen door scherpe bochten, navigeer door complexe wegversperringen, test een nieuwe rotonde of rij simpelweg over een kruispunt.

Verhoog uw efficiëntie
Krijg meer werk gedaan in veel minder tijd. AutoTURN biedt een grafische interface waarmee u het gewenste voertuig eenvoudig door uw tekening heen rijdt, zonder frusterende herhaling van handelingen. Voertuigpaden kunnen snel en makkelijk worden aangepast - men hoeft enkel een punt te selecteren, te klikken, slepen en los te laten.

Standaarden kant-en-klaar aanwezig
AutoTURN biedt complete voertuigbibliotheken, waaronder Nederlandse CROW ontwerpvoertuigen. In de simulaties worden automatisch standaarden geïmplementeerd voor overgangsbogen, wegverkanting en dwarsversnelling.

Eenvoudig in gebruik
U hoeft geen "applicatievirtuoos" te zijn om het programma te bedienen. AutoTURN is uiterst intuïtief en logisch opgebouwd. Het programma is volledig geïntegreerd in de bekende CAD platforms. Met behulp van de bijgeleverde helpbestanden en tutorials kunt u direct aan de slag. Het berekenen van bijvoorbeeld Draaicirkels, Bochtstralen of Rijcurve maken wij eenvoudig.

AutoTURN Aanvullende voertuigbibliotheken

Bent u op zoek naar bepaalde voertuigen voor het gebruik in uw wegontwerp? Wilt u snel een project afronden maar vindt u het voertuig niet in AutoTURN's meegeleverde voertuigbibliotheek? Geen nood, met de aanvullende voertuigbibliotheken voor AutoTURN heeft u toegang tot honderden speciale voertuigen voor verschillende industrieën als vracht-, mijnbouw-, magazijns- en agrarisch verkeer. Klik hier voor een volledige lijst met beschikbare voertuigen.

AutoTURN Trainingsmogelijkheden

Wilt u uitblinken? Wordt de beste van de klas met onze AutoTURN training en wordt efficiënter en productiever in uw dagelijkse werk. Kies uit onze trainingshandleidingen, online trainingen of een klassikale training op locatie. Klik hier om meer te lezen over AutoTURN trainingsmogelijkheden.

--------------------------------------------------->