Our Company

banner
 • Onze mensen. Onze toewijding. Uw oplossingen.

  Bij Transoft Solutions investeren we al sinds 1991 in mensen, software en technologie om onze klanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Maar naast het ontwikkelen van ontwerpsoftware hechten we ook grote waarde aan uitstekende verkoopdiensten en technische ondersteuning.

 • Wij zijn toonaangevend in wat wij doen

  We ontwikkelen en ondersteunen innovatieve en tijdbesparende CAD-software voor ingenieurs, architecten en ontwerpers voor civiele en infrastructurele ontwerpen en planning. De producten van Transoft zijn maatgevend geworden voor transportafdelingen van vele landelijke en provinciale instellingen in de gehele wereld - een succes dat onmiskenbaar aangeeft dat we wereldwijd de marktleider op ons gebied zijn!

  De AASHTO (American Association of State Highway and Transportation Officials) heeft AutoTURN gebruikt om haar Green Book* met sjablonen voor rijcurven te herzien.

 • Wereldwijd vertegenwoordigd om u optimaal van dienst te zijn

  Het hoofdkantoor van ons bedrijf bevindt zich in Richmond, British Columbia, Canada. We beschikken daarnaast over een vestiging in Rotterdam voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika, een vestiging in Sydney, Australië, voor de regio Azië-Pacific, en internationale agentschappen over de hele wereld.

  De transportinstellingen AASHTO (VS), TAC (Canada) en AUSTROADS (Australië) gebruiken AutoTURN om nieuwe sjablonen voor rijcurven te ontwikkelen.

 • Onze klanten bepalen ons succes

  Transoft Solutions heeft klantentevredenheid hoog in het vaandel. We streven ernaar om met onze producten, verkoopservice en technische ondersteuning de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We verwerken voortdurend belangrijke suggesties van klanten in de ontwikkeling van alle softwareproducten. Onze persoonlijke verkoopservice en technische ondersteuning garanderen dat feedback van klanten deel uitmaakt van het productontwikkelingsproces.

 • We blijven groeien

  De producten van Transoft Solutions worden door duizenden klanten in meer dan 120 landen gebruikt! We werken samen met talloze internationale autoriteiten om onze producten af te stemmen op de vereisten van nationale normen over de hele wereld. De ontwikkeling van Franse, Duitse en Spaanse versies van AutoTURN en ParkCAD geeft blijk van ons streven om de internationale gemeenschap van ontwerpers te voorzien van hoogwaardige producten.

  engineer company

  85% van het Noord-Amerikaanse Ministerie van Transport gebruikt onze software voor uiteenlopende projecten, van het ontwerpen van kruispunten en rotondes tot het plannen van verkeerstechnische voorzieningen en parkeerplaatsen

  * A Policy of Geometric Design of Highways and Streets 2001 Edition*

--------------------------------------------------->