AutoTURN InSite 1.0

Basissoftware voor het simuleren van rijcurven om eenvoudige manoeuvres te modelleren

AutoTURN InSite biedt kostenbewuste stadsplanners en architecten een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het uitvoeren van voertuigsimulaties bij het ontwerpen van wegen, laadperrons, parkeerplaatsen en opritten.

Productiviteit zonder hoge kosten

AutoTURN InSite bevat uitsluitend een aantal basisfuncties die zijn gebaseerd op de beproefde technologie van AutoTURN, waar ingenieurs wereldwijd op vertrouwen. De software is daardoor uitermate handig en gebruiksvriendelijk. Met AutoTURN InSite kunnen op eenvoudige wijze basismanoeuvres van voertuigen worden gesimuleerd – ideaal voor gebruikers die de software niet vaak gebruiken en voor ontwerpers die hun werkzaamheden op het gebied van de toegang tot voertuigen niet willen uitbesteden.

Flexibel om aan behoeften te voldoen

AutoTURN InSite wordt geleverd met vier ontwerpvoertuigen voor eenvoudige projecten. U kunt ook naar wens standaardvoertuigbibliotheken voor verschillende landen en uitgebreide voertuigbibliotheken aan AutoTURN toevoegen om aan specifieke projectbehoeften te voldoen.

Voordelen van AutoTURN InSite

Gemakkelijk te implementeren en te gebruiken
AutoTURN InSite bevat alleen de basisfuncties en -tools, zodat snel en eenvoudig aan de behoeften van minder complexe projecten wordt voldaan, en dat op basis van hoogwaardige ontwerptechnologie.

Afgestemd op uw behoeften
Gebruik alleen de landelijke en regionale bibliotheken die u nodig hebt. AutoTURN InSite kan worden aangevuld met standaardontwerpvoertuigen die voor meerdere projecten bruikbaar zijn.

Geen training nodig
De intuïtieve gebruikersinterface en basisfunctionaliteit zorgen ervoor dat u vrijwel geen opstarttijd of uitgebreide training nodig hebt om meteen met uw ontwerpen aan de slag te kunnen gaan.

Doe meer met AutoTURN InSite
  • Voordelig alternatief voor de volledige versie en gemakkelijk te upgraden als u later wilt overstappen.
  • Bevat testvoertuigen met de mogelijkheid om regionale standaardontwerpvoertuigen aan te schaffen.
  • AutoTURN InSite kan worden gebruikt in combinatie met de volledige softwareversies van AutoTURN, TORUS voor het ontwerpen van moderne rotondes en NEXUS voor het ontwerpen van kruispunten.
  • AutoTURN InSite is compatibel met Autodesk® AutoCAD® versies 2007 tot en met 2013.
Voor wie AutoTURN InSite bestemd is
  • Kleine ontwerp-/adviesbureaus, provincies en gemeentes met een beperkt budget.
  • Ontwerpers en planners die verwachten dat ze slechts geringe behoefte zullen hebben aan software voor het simuleren van rijcurven.
  • Civiele ingenieurs die statische sjablonen voor rijcurven hebben gebruikt en willen overstappen op een dynamische en interactieve oplossing voor het analyseren van voertuigmanoeuvres.
  • Gespecialiseerde professionals zoals landschapsarchitecten, vastgoedontwikkelaars, bouwondernemingen, ontwikkelaars van wegmarkeringen en nog vele anderen.
--------------------------------------------------->